REBECCA • BOGAERT

REBO home

Hi there! Mijn naam is Rebecca, en ik ben een echte interior lover. Ik ben zeer gepassioneerd door textiel, meer specifiek door linnen.

Alles aan linnen is om van te houden: de textuur en nonchalantie,

de sterkte en de duurzaamheid - de manier waarop het mooier wordt met de jaren. 

 

Voor mij, linnen iss een  key must-have geworden om je huis stijlvol aan te kleden met kwaliteit.

Elke dag opnieuw, genieten van de kleine details die het verschil maken. 

 

Mijn mams, Inge Bogaert, heeft me geïnspireerd om mijn eigen  100% linen moments collectie te lanceren.

Ik ben mee opgegroeid in het “atelier”,  dus de geur,  het gevoel van veel verschillende stoffen prikkelt me elke dag opnieuw,

het heeft ervoor gezorgd dat ik ook in deze wereld mij verder wil ontplooien.  

Ik ben heel enthousiast om jullie REBO home voor te stellen,

prachtige kleuren om kleur te brengen in jouw interieur.

 

REBO home collection, gemaakt om te blijven.

Ons doel is om elk product die we in collectie brengen, of dat we speciaal voor jou ontwerpen, simpel, duurzaam en adembenemend is. Linnen is er voor elke kamer en ieder seizoen.

- Cook & Share (table linen)

- Sleep & Cuddle (bed linen)

- Care & Snuggle (care linen)

 

We begrijpen linnen - hoe het snijdt, hoe het naait en hoe we het beste in elk stuk naar boven kunnen brengen. Elk product heeft een een onderscheidend gevoel en wordt met de hand gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm.

 

Duurzaam

Linnen op zich is een milieuvriendelijke stof omdat het minder grondstoffen vergt om te groeien en te verwerken.  Bovendien is het ook biologisch afbreekbaar.  We gebruiken elk laatste restje van de stof om in ons productieproces een minimum aan afval te hebben, en we vervaardigen de producten om te blijven.  Dit ligt volledig in lijn met onze slow-living levensstijl...

 

Explore and experience yourself. 

 

Lots of love, 

Rebecca 

PERSOONLIJK CONTACT

Net omdat we geen groot bedrijf zijn, hebben we de mogelijkheid om het persoonlijk aan te pakken. Elk detail kunnen we samen bespreken, een uitstekende klantenservice en -advies meegeven daar zijn we trots op.

DSC_1069.jpg
IMG_6367.jpg

KWALITEIT

Het linnen wordt vervaardigd door een combinatie van traditionele en moderne technologieën om langdurig geliefd linnen en top kwaliteit te produceren. Wij begrijpen linnen - hoe het verknipt, gestikt moet worden volgens de juiste afwerking van elk product. In ons atelier is elk linnen product met liefde gemaakt voor langdurig gebruik en genot. 

  

DUURZAAM

Onze producten zijn duurzaam geproduceerd. Linnen zelf is een milieuvriendelijke stof doordat het minder grondstoffen vereist om te groeien en verwerken, en het is bio-afbreekbaar. We gebruiken elke rest stof in ons productieproces om afval te minimaliseren, en we vervaardigen de producten zodat ze duurzaam zijn in gebruik. 

IMG_5838.jpg

HET TEAM VAN REBO.

samen-werken aan 100% linen moments

REBECCA VAN LOOCKE

Founder

INGE BOGAERT

Partner

HET ATELIER

Interieur Bogaert

©2019 by Rebo home.